Allt inom Måleri

Vi är ett väletablerat Måleriföretag med känsla för färg. Måleriexpress AB hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättföreningar i Stockholm med omnejd. Vi tar hand om helheten. Till oss kan ni vända er när det är dags för totalrenovering, vi planerar utförandet, samordnar alla yrkeskategorier och lämnar arbetar i nyskick.

Måleriexpress AB i Stockholm

Vi använder oss alltid av bästa möjliga material och arbetsmetoder för att säkra en hög nivå av kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi tar hand om helheten

Måleriexpress AB kan erbjuda vår kunskap i alla typer av förekommande målningsuppdrag i branschen, så som kontor, villor, trapphus, hotell, restauranger, lägenheter, fönster m.m. Läs mer om företaget i den här tidningsartikeln från Enterprise Magazine

Vi utför följande arbeten med
våra samarbetspartners

  • Målning
  • VVS
  • El
  • Plattsättning
  • Snickeri
  • Köksluckor
  • Projektering & Arbetsledning

Med känsla för färg

För en bostadsrättsförening, ett företag eller privatperson i färd med att renovera är det bekvämt att vi organiserar hela projektet med måleri-, snickeri-, el-, vvs-, kakel/ klinker- och golvarbeten.  

Inga jobb är för små eller för stora för oss, ring Måleriexpress på 070-823 33 66 så ombesörjer vi hela entreprenaden!

Traditionellt måleri

Traditionellt måleri är ett vitt begrepp. Vi åtar oss allt mellan stora entreprenader och små renoveringsjobb. Ring oss, vi kan och vi vill!

Industri och kontorslokaler

Vi har stor erfarenhet av måleriuppdrag åt olika industrier, hotell och kontorslokaler. Många gånger under drift med hänsyn till att inte störa verksamheten. Vi utför förutom vanligt traditionellt måleri även rostskydd och brandskyddsmålning.

Dekorationsmålning

Dekorationsmålning är en av våra specialiteter. Efter år av uppdrag åt brf, privatpersoner och byggare samt arkitekter så kan vi nog säga att vi kan utföra Era idéer och förslag. Vi marmorerar, träimiterar, ådrar samt laserar i flera tekniker efter Era önskemål.

Klottersanering

Klotter är ett samhällsproblem som ger onödiga kostnader för drabbade. Vi utför rationell borttagning och sanering även om vi önskar att resurser hellre läggs på meningsfullt arbete.

Färgsättning

Med rätt färgsättning kan man förvandla gamla och slitna miljöer till något man inte trodde var möjligt. Vi har stor erfarenhet av färgsättning i alla miljöer som exempelvis trapphus, kontorslokaler, skolor och restauranger samt hemma hos privatpersoner. Diplomerad färgsättare finns självklart att tillgå.

Trapphus

För husets karaktär har trapphus stor betydelse. Trapphuset är det första och sista intrycket som tar emot besökaren, boende och hyresgästen. När ett trapphus är slitet och förfallet så tappar lägenheterna i värde, oberoende standard och läge.

Expresservice

Det finns möjlighet till Expresservice med någon av våra servicebilar.
Ring Måleriexpress AB idag på 070-823 33 66 för mer information.

Kvalitet och Trygghet

Vår affärsidé bygger på att med Er beställare/kunder producera och utföra Era önskemål till konkurrenskraftiga priser och med rätt kvalité och miljöval. För oss är det viktigt att kunna utföra våra uppdrag med professionalitet och att arbete för att anställda och våra beställare ska känna trygghet i vårt arbete.

Arbetsprocessen

Efter besök hos kunden sammanfattar Måleriexpress vanligtvis behoven och målet med projektet, samt återkommer med en offert och tidplan. Vi presenterar alltid fasta priser. Det framgår klart och tydligt vad som ingår och inte ingår i priset. Kunderna ska alltid veta vad de köper från oss och känna trygghet, det är två viktiga ledord hos oss

Använd ROT-avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion med halva kostanden på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Med vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda totallösningar för alla tänkbara byggbehov.

Läs mer på www.skatteverket.se för mer information

Kontakta en bra målarfirma idag!

Kontakta oss idag för hjälp i ert nästa bygg & måleriprojekt! Ring oss idag 070-823 33 66